čtvrtek 25. června 2015

HEAVEN FASTER ATTACK - Nebe útočí rychleji

Přijde vám taky zvláštní, že jen několik dní před 600. výročím upálení Jana Husa, se ve dnech 26.06.-27.06. koná v Brně údajně satanistický festival s názvem HELL FAST ATTACK (peklo útočí rychle)? Sjedou se tam různé metalové skupiny a je otázka, jestli budou opravdu sjeté kvůli drogám (které se prý často na akcích tohoto typu aplikují). Nicméně jejich strašidelně působící masky a snad i texty mohou svědčit o tom, co je jejich skutečným záměrem...

Zaujal mě název té akce - peklo útočí rychle - a ještě víc rozhodnutí některých křesťanů, že se v den před začátkem  tohoto festivalu (25. 6.) sejdou v Brně (Staňkova ulice, Armáda spásy, 18.00) a budou se modlit s vírou, že NEBE ÚTOČÍ RYCHLEJI. 

Já se sice ani jedné z těch akcí nezúčastním, ale těm, kdo touží po kvalitním metalovém zážitku bez následných psychických problémů (které jsou důsledkem démonského působení na těch, kdo se mu vystaví např. na satanistických akcích), mohu doporučit poslech písně křesťanské metalové skupiny Theocracy s názvem Laying The Demon To Rest.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Všechno, co ti srdce káže,
piš do komentáře ;)